Лапад с яйца

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
2k
5
7k
23/06/2011
"Ето как да приготвите вкусно и здравословно ястие само за няколко минути "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо32 034
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата19
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте лапада и го нарежете. Сложете накълцания лук да се задушава в сгорещеното олио и щом омекне, добавете лапада.

Задушавайте 10-тина минути, долейте горещата вода, посолете и оставете да къкри около 20 минути.

Разбийте яйцата и ги прибавете, разбъркайте и щом се втвърдят, добавете натрошеното сирене, зелените подправки и снемете от котлона.

Мултифункционално ренде с 5 приставки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Мултифункционално ренде с 5 приставки
28.99 лв.
Виж ››

Оставете работата по подготовката на продуктите за готвене на новото си мултифункционално ренде, вие просто си изберете приставка. Невероятно кухненско пособие, което веднъж попаднало в ръцете на една домакиня, трудно се измъква от тях. Многофункционално ренде за рязане на зеленчуци, плодове, сирене, подправки.

Рейтинг

5 5
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Илияна Апостолова
Аз сложих стар лук и малко черен пипер и стана много вкусно :)
1
0