Праз с кисело зеле и картофи

26/10/2016
"Изключително вкусна зеленчукова гозба, която ви препоръчваме да опитате "
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 512
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • праз - 500 г
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • картофи - 250 г
  • зелев сок - 500 мл
  • кисело зеле - 1 зелка
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме ситно нарязания праз в загрято олио.

Прибавяме червен пипер, ситно нарязаното зеле, зелев сок и малко вода.

След като заври добавяме обелените и нарязани на дребно картофи.

Накрая подправяме с черен пипер и сол.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар