Начин на приготвяне
Смесваме брашното с 125 мл топла вода, 2 с.л. олио, натрошената мая и леко посоляваме. Замесваме меко тесто.
Покриваме с чиста кърпа и оставяме да престои 20 минути на стайна температура.
Измиваме доматите, тиквичката и чушката. Разрязваме чушката на две и почистваме от семената. Нарязваме я на тънки ивички, а доматите и тиквичката – на кръгчета.
Обелваме лука и чесъна. Лука нарязваме на филийки, а чесъна - на ситно.
Загряваме фурната до 220 градуса.
Размесваме тестото още веднъж. Разточваме го с точилка на правоъгълна кора и го прехвърляме в намаслена тавичка. С помощта на вилица го набождаме на няколко места.
Слагаме го за 8-10 минути във фурната. Изваждаме и с четчица го намазваме с олио. Отгоре нареждаме зеленчуците, поръсваме със сол, черен пипер, лют пипер и настърган кашкавал.
Напръскваме пицата с останалото олио и печем 15 минути.