Картофи с яйца

22/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 216
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • картофи - 500 г
  • яйца - 4 бр.
  • сирене - 1 ч.ч., настъргано или кашкавал
  • олио - 1 к.ч.
  • магданоз - 1/2 връзка
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
  • червен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме картофите и ги сваряваме в подсолена вода, обелваме и нарязваме на филийки.

Изпържваме ги в леко сгорещено олио, посипваме с сиренето, нарязания магданоз, черния и червения пипер и посоляваме.

След 5 минути изсипваме сместа в тавичка, счупваме яйцата и запичаме в загрята фурна за 8-10 минути.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар