Задушен лук със сирене

07/03/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо715
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на филийки и го нареждаме на пластове в намаслена тенджера с незалепващо покритие.

Между всеки ред слагаме парчета сирене, късчета масло и нарязан на ситно чесън.

Поръсваме с черния пипер, наливаме виното и задушаваме на тих огън 20-30 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар