Задушен лук със сирене

07/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо682
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на филийки и го нареждаме на пластове в намаслена тенджера с незалепващо покритие.

Между всеки ред слагаме парчета сирене, късчета масло и нарязан на ситно чесън.

Поръсваме с черния пипер, наливаме виното и задушаваме на тих огън 20-30 минути. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар