Крем супа от моркови с ориз

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
01/02/2016
Приготвяне35 мин.
Готвене45 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 111
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме почистените и нарязани моркови в малко масло и бульон под капак и пасираме.

От брашното и прясното мляко правим сос бешамел и го смесваме с пасираните моркови и заливаме с бульон.

Варим супата 10 минути и застройваме с разбитите с мляко жълтъци.

Сваряваме ориза в подсолена вода. При сервиране във всяка порция слагаме ориз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар