Пиле с корнфлейкс

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
13/04/2011
"Забравете за готовите замразени хапки. Ето как да си приготвите домашни пилешки хапки, при това поне сто пъти по-вкусни "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20 954
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете пилешкото с горчицата, меда, соевия сос и оставете да се овкуси за около 30 минути.

Разбийте яйцата, натрошете корнфлейкса. Всяко пилешко бонфиле се потапя първо в яйце, после в галета, пак яйце и накрая корнфлейкс.

Притиснете леко парчетата с ръце, за да може корнфлейксът да стегне. Изпържете пилешкото в сгорещено олио до апетитен загар.

Поднесете със сос, приготвен от разбърканата майонеза, кисело мляко, черен пипер, сол и малко чесън на прах.

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
simona
simona
23.07.2011 10:20
Много вкусно.
0
0