Салата от тиквички с цедено кисело мляко и джоджен

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
504
959
469
27/02/2016
Приготвяне35 мин.
Готвене15 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 625
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме тиквичките добре и ги рендосваме заедно с кората им.

Изцеждаме ги и ги запържваме в зехтина за 15 минути докато се изпари останалата в тях вода.

Разбъркваме киселото мляко със счукания на ситно чесън и в него слагаме изстиналите тиквички.

Разбъркваме добре и поръсваме със ситно нарязания джоджен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар