Солени кифли с мас

08/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне45 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо85 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 862
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настъргваме сиренето или кашкавала, прибавяме содата към киселото мляко.

Смесваме всички продукти и омесваме тесто, което престоява 1 ден в хладилник.

Разточваме кора дебела 1 см. Нарязваме на триъгълни парчета, които оформяме на кифли.

Печем в умерена фурна. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар