Солени кифли с мас

08/02/2016
Приготвяне45 мин.
Готвене40 мин.
Общо85 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 089
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настъргваме сиренето или кашкавала, прибавяме содата към киселото мляко.

Смесваме всички продукти и омесваме тесто, което престоява 1 ден в хладилник.

Разточваме кора дебела 1 см. Нарязваме на триъгълни парчета, които оформяме на кифли.

Печем в умерена фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар