Зеленчукова салата с цедено кисело мляко

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
575
959
475
21/01/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 851
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме киселото мляко със сметаната и горчицата, добавяме солта, черния пипер и кърито.

Отделно нарязваме на ситно краставицата, морковите и сварените и нарязани яйца.

Картофите сваряваме, обелваме и нарязваме на кубчета.

В купа смесваме нарязаните зеленчуци и яйца, добавяме отцедената царевица.

Накрая прибавяме киселото мляко с подправките.

Разбъркваме салатата, покриваме с фолио за свежо съхранение и прибираме в хладилник за 2 часа.

Решетъчна силиконова лъжица за сервиране и готвене
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Решетъчна силиконова лъжица за сервиране и готвене
3.99 лв.
Виж ››

Удобна и лесна за употреба решетъчна лъжица от силикон, която е задължителна за всяка домакиня.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар