Гъбен сос с кисели краставички за месо

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
581
959
475
08/09/2016
"Дори и не съвсем перфектно приготвените пържоли стават неустоими с нашия гъбен сос с кисели краставички "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 691
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Сос за Месо

Начин на приготвяне

Накълцваме на ситно свареното яйце, краставичката и гъбите.

Смесваме ги с майонезата и разбъркваме добре.

По желание може да добавим накълцани пера от зелен лук.

Сосът е подходящ за по-сухи меса.

Стъклена купичка диаметър 6 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
1.36 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар