Гъбен сос с кисели краставички за месо

08/09/2016
"Дори и не съвсем перфектно приготвените пържоли стават неустоими с нашия гъбен сос с кисели краставички "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 618
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцваме на ситно свареното яйце, краставичката и гъбите.

Смесваме ги с майонезата и разбъркваме добре.

По желание може да добавим накълцани пера от зелен лук.

Сосът е подходящ за по-сухи меса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар