Тиквен щрудел

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
03/04/2011
"Всички, които предпочитат щрудел с тиква пред класическия вариант с ябълка, да дадат по един лайк за рецептата "
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции10-12 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 634
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Щрудел

Начин на приготвяне

Настържете тиквата и ябълките. Наръсете ги в голям съд с канелата, захарта, бахара, джинджифила, объркайте и оставете да престоят 10 минути.

Разстелете бутертестото и разпределете плънката в средата. Загърнете и леко притеснете краищата. Отгоре направете леки напречни разрези с нож. Намажете тиквения щрудел с жълтък и сложете да се пече на 200 градуса до апетитен загар.

Мерителни лъжици с купа-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Мерителни лъжици с купа
14.00 лв.
10.00 лв.
Виж ››

Страхотен комплект от мерителни лъжици с купа. Може да измерите точно сухи или течни съставки, и да ги сипете директно в купата. Имате 5 лъжици с различна вместимост и цветове.

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
мира
мира
16.11.2013 11:58
Когато видя, че рецептата е на Ефросия съм сигурна, че ще се получи добре :) Ще го пробвам!
0
0