Пилешки стек с плънка

ЕфросияЕфросия
Джедай
30
1
04/04/2011
"За всичко сме помислили - и за пилешкия стек, и за плънката, вие остава да се погрижите само за гарнитурата и настроението "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 177
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете пилешките филета и с подходящ нож ги срежете посредата, така че да се получи джобче. Овкусете ги със сол, черен пипер, чесън на прах и малко олио и ги оставете за 15 минути.

Намачкайте сварените картофи, добавете подправки. Кашкавала настържете на едро ренде, а шунката нарежете на малки парченца. Смесете кашкавала, картофите и шунката, нарязания магданоз и залейте с разтопеното масло и объркайте. С тази плънка напълнете пилешките филета и ги зашийте леко с помощта на конец и игла.

Оваляйте всеки пилешки стек последователно в брашно, яйце и галета и ги изпържете в сгорещена мазнина. Отделете конеца преди поднасяне.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар