Панирани миди с бира

13/01/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Мезе за приятели - най-вкусното допълнение към бирата, която пийваме под сянката на морето "
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 050
  • Преглеждания за месеца245
  • Преглеждания за седмицата45
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме 200 мл вода и в нея сипваме мидите.

Варим 3 минути и ги прецеждаме.

От брашното, жълтъците и бирата правим гъста каша, в която овалваме мидите.

Панираме ги в маслото и ги сервираме със сос тартар.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Топ Рецепти