Картофена салата от червени картофи

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1257
17
6
08/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 405
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • картофи - 1 кг, червени
  • праз - 1 стрък лук
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • оцет - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме картофите и ги поставяме в тенджера със студена посолена вода.

Сваряваме ги за 35-40 минути.

Обливаме ги със студена вода и ги обелваме.

Нарязваме на кубчета и овкусяваме с олио, оцет и сол.

Нарязваме почистения праз лук и разбъркваме с картофите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар