Печена скумрия със зелени чушки

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
06/12/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо338
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме скумрията, измиваме я отвътре и отвън и нарязваме на средни парчета.

Посоляваме ги със сол и черен пипер и ги оставяме да отлежат за 20 минути, след което поставяме всяко парче риба в намазано с масло алуминиево фолио.

Отделно задушаваме в малко олио и вода нарязания на едро лук.

Към него прибавяме нарязаните на дребно чушки и кръгчета домати.

Осоляваме и покриваме парчетата риба. Най-отгоре слагаме по две скилидки чесън.

Завиваме ги във фолио и печем на 180 градуса за 30 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар