Салата от ориз и хрян

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
521
959
472
17/12/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо326
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме ориза в 600 мл. подсолена вода и отцеждаме.

Смесваме хряна с лимоновия сок и олиото и прибавяме към ориза преди да е изстинал.

Сваряваме яйцата, обелваме и нарязваме на кубчета.

Прибавяме ги към ориза заедно с нарязаните на дребно кашкавал и кисела краставичка.

Разбъркваме и овкусяваме с черен пипер на вкус.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар