Свински сърца по селски

Fat BertaFat Berta
Джедай
329
343
50
858
09/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене130 мин.
Общо150 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 000
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските сърца се почистват от ненужните части и се измиват. Нарязват се на едри парчета и се поставят в намазнена тава. При тях се добавя и почистеният и нарязан на колелца праз.

Поръсва се с подправките и се налива виното. Ястието се оставя да къкри във фурна, загрята на 200 градуса, като от време на време се разбърква.

Ако сосът се изпари, преди месото да се е сготвило, се долива още малко вино. След първия половин час температурата се променя на 180 градуса.

Сърчицата се пекат до готовност. Поднасят се към постен ориз или картофено пюре.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.10 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар