Ezine.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Супа с хляб по селски

Супа с хляб по селски

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k969957
Супа с хляб по селски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • хляб - 250 г твърда кора
  • лук - 1 глава
  • олио - 3 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • сол - 1 ч.л.
  • червен пипер - на вкус
  • магданоз - 1 с.л., накълцан
  • вода - 1 л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера загряваме олиото и запържваме нарязания на ситно лук и начупените на дребно твърди корички хляб. Доливаме водата. Подправяме със сол и червен пипер.

Разбиваме яйцата с вилица, прибавяме 1/2 ч.ч. от горещия бульон и прибавяме към супата. След като изключим котлона добавяме наситнения магданоз.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: