Пилешки крилца с картофи на фурна

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
329
247
50
803
28/10/2015
"Тайната е в ароматната марината, в която се маринова пилешкото - останалото са подробности "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 448
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се марината от всички посочени продукти и пилешките крилца се овкусяват с нея. Оставят се да поемат 1 час от съставките.

Картофите се обелват и нарязват на полумесеци. Нареждат се в намазнена тава. Отгоре се разполагат крилцата. Яденето се полива с маринатата, в която е стояло пилешкото. По желание се добавя и малко вода.

Яденето се покрива с фолио и се пече в загрята на 250 градуса фурна около 35 минути. След това покривалото се маха и яденето се допича за кратко.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар