ezine.bg»Рецепти»Риба»Пържена Риба»Пържен лаврак със зеленчуци

Пържен лаврак със зеленчуци

Fat BertaFat Berta
Джедай
353548501k
Пържен лаврак със зеленчуци
18/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства и измива. Нарязва се на парчета с желаната от вас големина и се оставя да се отцеди от водата. Изпържва се в много масло и се нарежда върху хартия, за да се махне излишната мазнина.

Отделно се загрява масло и в него се задушават морковите и нарязаните чушки. Когато омекнат, към тях се добавят грахът и царевицата.

Ястието се оттегля от огъня и накрая се слагат доматчетата. В чиния се сервира от пържения лаврак и зеленчуците. По желание към ястието се поднася и млечен чеснов сос.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: