Шилешко бутче, печено на фурна

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
329
248
50
803
14/10/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене150 мин.
Общо170 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 761
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шилешкото бутче се натърква обилно с подправките и се слага в намазнена тава. Около него се подреждат нарязаните лук, моркови и чушки.

Налива се доматеното пюре, овкусява се с още малко подправки и яденето се запечатва в алуминиево фолио.

Пече се около 2 часа на 200 градуса, след което фолиото се отстранява.

Фурната се намаля на 180 градуса и се пече до готовност.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар