Заешки дробчета с лук

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
329
245
50
801
13/10/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 268
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган се загрява маслото и се запържват нарязаните заешки дробчета. След 2-3 минути те се изваждат и се оставят настрана. В същата мазнина се запържва и лукът.

Добавя се надребненият домат и се връщат дробчетата. Налива се виното.

Поръсва се с подправките и се разбърква. Яденето се оставя да къкри под похлупак 6-7 минути. След това се отстранява от огъня и се сервира.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар