Заешки дробчета с лук

13/10/2015
Деси
отДесиНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 254
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган се загрява маслото и се запържват нарязаните заешки дробчета. След 2-3 минути те се изваждат и се оставят настрана. В същата мазнина се запържва и лукът.

Добавя се надребненият домат и се връщат дробчетата. Налива се виното.

Поръсва се с подправките и се разбърква. Яденето се оставя да къкри под похлупак 6-7 минути. След това се отстранява от огъня и се сервира. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар