Макарони на фурна с кайма и гъби

ЕфросияЕфросияДжедай301
02/11/2010
"Ето и нашето предложение за вечеря. Ще гласуваме или единодушно ще хапнем?"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо38 176
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата49
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват в подсолена вода до полуготовност. От нишестето, маслото и млякото направете сос бешамел. Задушете ситно нарязания праз и моркови, почистените гъби и каймата, прибавете пасираните домати и овкусете с подправките и чесъна.

Към така получената смес се добавят макароните и бешамела. Разбъркайте добре. Изсипете в намазана с масло тавичка и сложете в загрята фурна да се запече за 20 минути при 220 градуса.

Преди да извадите от печката, настържете кашкавал.

Рейтинг

5 5
4 1
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Светлито
Светлито
28.09.2014 00:43
Много вкусна рецепта но е срещам и на друго място във веселия готвач същата рецепта
0
0
sta82
sta82
13.12.2011 23:23
Днес я изпробвах вкъщи,много вкусно! :)
0
0