Шоколадов милфьой с боровинки

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
281
27
241
27/08/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо614
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Милфьой

Начин на приготвяне

Шоколадът се разтваря на водна баня. Излива се върху фолио и се оформя на пласт с дебелина 3 милиметра. След като шоколадът изстине, се разрязва със затоплен нож на квадрати.

Изварата се смесва с млякото и половината от захарта.

Десертът се сглобява, като се редуват платка от шоколад, крем от извара и боровинки. Накрая се слага платка шоколад.

Ванилията се смесва с йогурта и останалата захар. С този сос се полива десертът и се сервира.

Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
Практичен и удобен аксесоар за съхранение
Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
6.30 лв.
Виж ››

Сигурен начин да опазите мъфините свежи и далеч от любопитните погледи на лакомниците е тази практична метална кутия

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар