Задушени раци с бира

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
566
10
1k
29/09/2010
"Всяко лято се събираме с тайфата и само такива раци ядем цяла вечер. Ядем и си припомняме "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 738
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Раците се измиват почистват и сваряват в 2 ч.ч. вода, бирата, нарязаната чушка и малко масло.

Сварените раци се запържват леко в сгорещено масло + 3 с.л. от бульона, в който са се варили.

Поднасят се топли с лимон и горчица.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар