Пуешко месо с риба тон

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
13/07/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо284
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете филетата в тенджера. Добавете нарязания лук, дафиновия лист, черния пипер и бульон. Кипнете и намалете огъня, сложете капак и задушете за 12 минути.

Изключете котлона и оставете филето да изстине в бульона, след това го извадете. Нарежете на тънки резени.

Кипнете бульона докато се редуцира и останат около 5 с.л. от него. Охладете. Пасирайте рибата, майонезата, лимоновия сок, 3 с.л. от бульона.

Сипете и оставащия бульона и изсипете върху нареденото в чиния пуешко месо. Нарежете чушките на дълги лентички и ги наредете отгоре във формата на решетка.

Във всеки образувал се ромб сложете по 1 бр. от каперсите. Охладете за 1 час в хладилник и сервирайте със салата по избор.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар