Грилована цикория

MarianaMariana
Джедай
198
106
102
07/07/2015
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 099
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отстранете външните листа на цикорията и я нарежете на дебели филии. Измийте и подсушете зеленчука, след което го прехвърлете в грил тиган.

Овкусете със зехтин, черен пипер и сол и печете около 7-8 минути, докато омекне. Прехвърлете цикорията в широка чиния и я залейте със соса от готвенето.

Поднесете веднага като самостоятелно ястие или като гарнитура към печени меса.

Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
12.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на любимите пюрета става със затворени очи с металния пасатор за зеленчуци. Той има 2 нива и удобна дръжка, която позволява да боравите лесно с него. В едната си ръка добрата домакиня винаги държи пасатор, а вашият там ли е?

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар