Пай с пуешко месо

01/07/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8705810208
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене120 мин.
  • Общо150 мин.
  • Порции6
  • Преглеждания общо479
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да направите пълнежа, смесете всички нарязаните продукти заедно с подправките. За да направите пълнежа, пресейте брашното със сол в купа.

Загрейте маслото с водата и млякото, кипнете и прибавете към брашното. Замесете меко тесто. Разточете го и сложете във форма за пай. Сложете пълнежа и покрийте с оставащата част от тестото.

Намажете с разбитото яйце и печете в загрята на 200 градуса фурна за 30 минути, намалете на 180 градуса, намажете пак с яйце и печете още около 1 час.

Разтворете желатина в бульона, кипнете и овкусете със сол и черен пипер. Оставете пая да се охлади и го залейте с бульона. Оставете да се охлади за една нощ.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар