Гъбен пастет с манатарки

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
20/06/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 179
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете гъбите. Загрейте зехтина в тиган, запържете чесъна и го извадете.

Добавете нарязаните гъби, овкусете със сол. Покрийте и гответе 3-4 минути. Пасирайте сместа и я върнете в тигана.

Добавете маслото и разбъркайте докато се разтопи. Овкусете гъбената смес с магданоз и поднесете.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар