Гъбен пастет с манатарки

20/06/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713928
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 087
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете гъбите. Загрейте зехтина в тиган, запържете чесъна и го извадете.

Добавете нарязаните гъби, овкусете със сол. Покрийте и гответе 3-4 минути. Пасирайте сместа и я върнете в тигана.

Добавете маслото и разбъркайте докато се разтопи. Овкусете гъбената смес с магданоз и поднесете. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар