Плодово гаспачо с канела

Марина НордМарина НордНовак1219
18/06/2015
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо369
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прасковите се попарват с вряла вода, ципата се маха и плодовете се режат на половинки.

Костилките се отстраняват. Две от прасковите се оставят настрана. Пъпешът се обелва и се махат семките.

Пъпешът и 8 праскови се пасират. Лимонът се изцежда, сокът се добавя към пасираните плодове. Останалите две праскови се нарязват на тънки резенчета и се добавят в сместа.

Всичко се оставя в хладилника за 1 час. Сервира се, като във всяка порция се слага по половин пръчица канела.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар