Топла салата с тиквички и скариди

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
22/06/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо300
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лимонът се изстисква и с половината от сока се поливат скаридите.

Оставят се за 10 минути в хладилника да се мариноват, след което се пържат 2 минути в зехтин. Тиквичките се обелват и се нарязват на много тънки ивици.

Маслините се режат на кръгчета, чушката се реже на кубчета. Спанакът, чушката и тиквичките се запържват в зехтин за 3 минути така, че да останат хрупкави.

Всичко се смесва в голяма купа, полива се с останалия зехтин и се поръсва с кашкавал.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар