Мидена салата със скариди

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
20/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо520
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Салатата се накъсва на едро. Скаридите се сотират в малко мазнина с чесън (сьомгата се нарязва на тесни ивици). Мидите се измиват. Скаридите и мидите се смесват и се заливат със смес от зехтин и соев сос.

Оставят се за 30 минути в хладилника и се задушават до омекване в маринатата. Краставиците се режат на кръгчета, чесънът се реже на ситно.

Краставиците се смесват със сьомгата, мидите и чесъна и се слагат върху накъсаните на едро листа салата. Отгоре се слага нарязаният на резенчета домат и се украсява със ситно нарязания магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар