Агнешки курбан

27/01/2010
Вени
отВениНовак
"Изпитана рецепта за ароматен агнешки курбан!"
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене80 мин.
  • Общо100 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо44 663
  • Преглеждания за месеца2463
  • Преглеждания за седмицата383
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 500 гр.
  • ориз - 1 к. ч.
  • магданоз
  • сол
  • оцет
  • яйца - 2 бр. твърдо сварени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява на вкус и се досварява.

Поднася се с нарязаните на дребно яйца, магданоз и оцет. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар