Агнешки курбан

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
350
292
27/01/2010
"Изпитана рецепта за ароматен агнешки курбан!"
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо56 817
  • Преглеждания за месеца148
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 500 гр.
  • ориз - 1 к. ч.
  • магданоз
  • сол
  • оцет
  • яйца - 2 бр. твърдо сварени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява на вкус и се досварява.

Поднася се с нарязаните на дребно яйца, магданоз и оцет.

Рейтинг

5 7
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар