Пролетна салата с паста

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
389
297
10/06/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо635
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете зехтина, чесъна, лимоновата кора и сок, зеления лук.

Сварете пастата и почти накрая на варенето прибавете аспержите, зеления боб и граха.

Отцедете фусилите и зеленчуците, след което ги смесете с дресинга.

Добавете останалите продукти към салатата, овкусете със сол и черен пипер. Сервирайте след 5 минути.

Пластмасова цедка за отцеждане
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасова цедка за отцеждане
6.67 лв.
Виж ››

Отцеждането на продуктите вече е лесно като детско игра с тази практична пластмасова цедка, която се грижи и за безопасността на ръцете ви

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар