Начин на приготвяне
Двата лайма се изстискват. Рибата се осолява и се полива със сока от лайм. Оставя се за 1 час. Рибата се овалва добре в брашно, запържва се в загрятото олио и се оставя в чиния.
В друг тиган се загряват 2 супени лъжици олио. Лукът се нарязва на шайби, морковите се нарязват на кръгчета. Лютите чушки се режат на ситно, чесънът се обелва и се нарязва на ситно.
Лукът и морковите се запържват в загрято олио заедно с нарязаните на ситно люти чушки и чесън. Магданозът се реже на ситно.
В сместа с лука и морковите се добавя оцетът и магданозът и всичко се запържва 2 минути на бавен огън.
Рибата се покрива със зеленчуковата смес, оставя се за 15 минути и се сервира.