Картофена супа с чеснови крутони

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
471
405
05/08/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо671
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете картофките в тенджера, покрийте ги с бульона и ги варете за 10 минути. Добавете руколата и варете още 5-10 минути или докато картофите омекнат напълно.

Междувременно направете крутоните. Нарежете хляба на малки кубчета. Загрейте маслото и олиото и задушете чесъна за 1 минути.

Извадете чесъна и сипете кубчетата хляб да се запържат набързо. Извадете ги и ги отцедете върху кухненска хартия. Нарежете чабатата и я прибавете в супата.

Покрийте и оставете за 10 минути или докато хлябът омекне. Овкусете супата със зехтина, сол и черен пипер. Добавете крутоните, поръсете с пармезана и сервирайте.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар