Италиански пилешки бургери с песто

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714098
12/05/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо508
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете пилешката кайма, ситно нарязаните чесън и зелен лук, пестото и жълтъка в купа. Овкусете с подправките и разбъркайте.

Оформете 4 бургера и ги оставете да се охладят за 1 час. Загрейте олиото в тиган и запържете бургерите за 10-13 минути, като ги обръщате.

Разделете питките на две и ги намажете с майонезата, разпределете спанак и рукола или друг зеленолистен зеленчук, кълнове по желание, поръсете със сушените домати и сложете готовите бургери.

Сервирайте веднага.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар