Начин на приготвяне
Чесънът се реже на ситно. Лютата чушка се почиства от дръжката и семките и се реже на ситно. Магданозът се нарязва на много ситно. Месото нарязва на кубчета и се смила. Каймата се смесва с нарязания магданоз, чесъна, лютата чушка и джинджифила.
Добавя се соев сос и сол. Каймата се меси и се начуква леко. Оформят се големи 8 плоски кюфтета и се оставят за 10 минути в хладилника. Китайското зеле се реже на ситно. Краставицата се реже на тънки къси ивици.
Зехтинът се смесва с меда и лимоновия сок и с тази смес се залива китайското зеле и краставицата. Поръсват се със сол и се разбъркват. Кюфтетата се пекат на скара по 2 минути от всяка страна. След това се пекат по още 3 минути от всяка страна.
Питките се разрязват на половинки, но не до края. Слагат на скарата за половин минута да се затоплят и в тях се слагат кюфтетата. Добавя се салатата и питките се притискат. Сервират се веднага.