Шоколадов сладкиш за чай

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15163
20/09/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене100 мин.
Общо130 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 474
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете 200 г от шоколада на водна баня, като го смесите с 25 г от маслото. Смесете оставащото масло със захарта, яйцата и ванилията в купа.

Пресейте брашното с бакпувера и добавете към горната смес. Разбийте до получаване на гладко тесто. Намазнете продълговата форма за печете и изсипете 1/4 от тестото. Отгоре сипете 1/3 от шоколадовата смес.

Продължете до изчерпване на смесите, завършвайки с тестото. Поръсете с останалите 100 г шоколад, които сте нарязали на кубченца. Запечете в загрята на 180 градуса фурна за 85 минути.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар