Морски език в червено вино

22/04/2015
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо557
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 160 градуса. Сложете филетата морски език в тава, сипете виното и водата. Добавете черния пипер, лука, дафиновия лист и поръсете със солта.

Сложете фолио и запечете в загрятата фурна за 10-тина минути. Махнете рибата от тавата и дръжте на топло, като запазите течността от печенето.

Разтопете маслото и запържете набързо брашното. Прибавете запазения бульон и разбъркайте за 2-3 минути. Добавете сметаната и кипнете сместа отново, след което овкусете със сол и черен пипер.

Добавете гроздето и разбъркайте. Разпредете морския език в чинии и сервирайте със соса.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар