Коприва с картофи и яйца

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
14884
20/04/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 188
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте копривата и заедно с обелените картофи и чесъна се сварява в подсолена вода. Отцедете и ги смелете.

Получената зеленчукова смес се залива с разтопеното масло, в което е добавен малко червен пипер.

Изпържете яйцата на очи и ги поднесете върху оформената смес, поръсена с копър.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар