Пържени пилешки бутчета с горчица

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
13k
21/10/2010
"Знаем, че пърженото не е съвсем полезно и според някои непотвърдени слухове се пълнее от него, но просто не можем да устоим на тези хрупкави пилешки бутчета с горчица "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 297
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете кашкавала на ситно ренде. Добавете горчицата, две яйца, солта, ченият пипер и разбъркайте. Оваляйте пилешките бутчета в направената смес.

Останалите 2 яйца се разбиват до пяна. Овкусените бутчета се овалват в галета, яйце и отново в галета и яйце, след което се пържат в нагорещено масло, докато добият златист отенък.

Поднасят се топли с гарнитура от задушени или варени зеленчуци, кетчуп и горчица.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 9
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Симеон
Симеон
11.03.2017 13:39
За да не изпатите като мен ги сварете бутчета и след това следвайте рецептата ☺
3
0
Джулиана
Джулиана
21.10.2013 12:50
Смятам да пробвам тази рецепта :) изглежда ми вкусна
0
2
Silviq
Silviq
22.05.2012 21:00
ммм... станаха превъзходни! Благодаря за рецептата, беше ми в полза! :)
3
2