Пълнени яйца с бекон и босилек

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714265
11/04/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо570
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете яйцата, обелете и ги разделете на две. Махнете жълтъците и ги сместе с пасирания чесън.

Запържете бекона и щом се охлади го нарежете и го прибавете към жълтъците.

Добавете босилека, майонезата, пипера, солта и черния пипер. Напълнете яйчените половинки и сервирайте.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар