Карфиол с кокосово мляко

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
23/03/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо684
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • карфиол - 1 глава
  • кокосово мляко - 400 мл консервирано
  • джинджифил - 1 щипка на прах
  • олио - 1 с.л.
  • къри - 1 ч.л.
  • сол - 1 щипка
  • магданоз - 4 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се накъсва на съцветия и се сварява на пара.

Джинджифилът се запържва в олиото за няколко секунди, добавя се кърито и се запържва още 5 секунди. Добавя се кокосовото мляко и солта и всичко се разбърква.

Загрява се на силен огън 2 минути. Добавя се карфиолът, разбърква се и се вари още 4 минути на силен огън. Сервира се, поръсено с нарязан на ситно магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар