Начин на приготвяне
Рибата се реже на парчета. Яйцата се разбиват и се добавя сол. Рибата се топва в яйцата, оставя се за 3 минути, вади се и се овалва в брашното, смесено с нишестето, от което се заделя настрани 1 чаена лъжичка. Зехтинът се загрява, добавя се сусамът и в тази смес се пържат парчетата риба.
Портокалът и лимонът се изстискват. В тенджерка се смесват портокаловия сок, лимоновият сок и захарта. Загрява се на бавен огън до разтваряне на захарта.
Смесват се 1 чаша вода с 1 чаена лъжичка нишесте и 1 чаена лъжичка кафява захар и се разбърква, след което се добавя към цитрусовите сокове.
Загрява се на бавен огън и се разбърква до сгъстяване. Рибата се пуска в топлия сос, разбърква се и се сервира.