Кашкавалено руло с шунка

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
14542
27/08/2016
"Уникално мезе, което ще постави пред сериозно предизвикателство запасите ви от вино "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 167
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се слага в полиетиленов плик, завързва се и се пуска във вряща вода.

Щом кашкавалът омекне добре, се изважда и се разточва върху найлон.

Приготвя се пълнежът, като за целта се нарязват на кубчета шунката, яйцата, морковите, гъбите и киселите краставички.

Смесете ги, прибавете граха и царевицата и разпределете сместа върху кашкaвала.

С помощта на найлона завийте стегнато руло. Оставете го да престои една нощ в хладилника, след което е готово за консумация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар