Кашкавалено руло с шунка

27/08/2016
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713928
"Уникално мезе, което ще постави пред сериозно предизвикателство запасите ви от вино "
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 003
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се слага в полиетиленов плик, завързва се и се пуска във вряща вода.

Щом кашкавалът омекне добре, се изважда и се разточва върху найлон.

Приготвя се пълнежът, като за целта се нарязват на кубчета шунката, яйцата, морковите, гъбите и киселите краставички.

Смесете ги, прибавете граха и царевицата и разпределете сместа върху кашкaвала.

С помощта на найлона завийте стегнато руло. Оставете го да престои една нощ в хладилника, след което е готово за консумация. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар