Сос Алиоли по провансалски

MarianaMarianaДжедай7720
13/03/2015
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 088
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените чеснови скилидки се счукват добре в хаванчето. В отделен съд се слага яйцето, лимоновия сок и олиото.

С помощта на пасатор разбивате на майонеза.

Към така приготвената майонеза се добавя счукания чесън и киселото мляко. Посолява се на вкус и се прибира в хладилник.

Използва се охладен.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар