Пърженица с телешко и броколи

MarianaMariana
Джедай
7
720
10/03/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо530
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете телешката рибица на ленти с размери 7 х 2.5 см. Загрейте олиото и запържете месото за 2-3 минути, като бъркате през цялото време.

Добавете пресования чесън, ситно нарязания лук и джинджифила, като не спирате да бъркате. Сложете предварително бланшираните броколи, накъсани на розички, телешкия бульон, соевия сос и подправките.

Сгъстете ястието с нишестето, което сте разтворили във водата, Оставете сместа за кипне и варете около 1 минута, до сгъстяване. Поднесете върху задушен ориз или паста.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар