Лучена супа с червено вино

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15034
09/03/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо523
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете маслото, добавете нарязаните лук и чесън и ги задушете на слаб огън за 30-тина минути, като от време на време разбърквате.

Овкусете със сол и черен пипер. Добавете виното и изчакайте да се изпари. След това сипете бульона, кипнете и намалете огъня.

Варете 30 минути, като ако супата се сгъсти твърде много, разредете с малко вода и бульона. Сервирайте супата с настърганото сирене и препечения хляб.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар